Termékünk

T-uránia elixír

Hogy mi is az a T-uránia elixír? Első megközelítésben egyszerűen csak víz, amihez gyártása során nem adunk hozzá semmit és nem is veszünk el belőle semmit.

Ennek ellenére különbözik minden másfajta víztől, mert a molekulaszerkezetét alakítjuk át abszolút egyedülálló módon. Ne is keressenek hasonló példákat, mondván: A „T-uránia elixír” is olyan, mint a …

A T-uránia elixír semmi máshoz nem fogható. Molekuláris szerkezetéhez, csak a legkiemelkedőbb Szenthelyek Szent forrásainak a vízszerkezete hasonlítható, azoknak is csak az aktivitásuk idején nyert vize. A szent források aktivitása igen rövid ideig tart, maximum. egy hónap egy évben. Hogy melyik az az egy hónap? Az néhány beavatott titka.

A T-uránia elixír egész évben a rendelkezésére áll. Gyártásakor, az alapjául szolgáló, albertirsai ásványvizet, olyan behatásoknak tesszük ki, amelyek a Szenthelyeket és a hozzájuk rendelt forrásokat különlegesen aktívvá teszik.

Most biztos felvetődik Önökben a kérdés, hogy mi honnan is tudhatjuk, hogy ezen Szenthelyek milyen csodálatos erővel bírnak. Erre a kérdésre egészen egyszerű a válasz: Harsányi László és Dr. Eduard Li, már több mint két évtizede, a világon fellelhető Szenthelyekkel és ezek Szent forrásainak kutatásával, valamint azoknak az emberre gyakorolt hatásaival foglalkoznak. A Szenthelyek nem elsősorban misztikus adottságúak, hiszen ezek is a Föld természeti élőhelyei, különleges hatásmechanizmusukat is a természeti törvények hozzák létre és nem az egyházak.

A Szentforrások vize, – aktivitásuk idején – ajándék az ember számára, amin keresztül a természet megmutatja, hogy a különleges molekulaszerkezetű víz, különleges gyógyhatásokkal bír; illetve ilyen szerkezetű vizet fogyasztva az egészséges élet új perspektívája tárulhat fel.

Hogy mi is ez a különleges vízszerkezet?

Erről bővebben a következő oldalakon olvashat. Leegyszerűsítve a dolgot, a „T-uránia elixír” az egyetlen olyan forgalomban lévő víz, amelynek molekulaszerkezete invariáns, az ember ~75%-át kitevő biológiai víz bonyolult szerkezetével. Ez azt jelenti, hogy a bevitt vizet a szervezetnek, már nem kell – nagy energiaráfordítással – átalakítani. Ez egyrészt energia megtakarítás a szervezet számára, másrészt viszont, – amikor a víz beépül a szervezetbe annak építőelemeként, – plusz energiát szabadít fel, amit a szervezet, alapvető életfunkcióinak megújításához használhat fel.

További oldalainkon olvashat, illetve tanulmányozhat olyan mérési eredményeket, melyek megmutatják, hogy már az első pohár elfogyasztott „T-uránia elixír” is milyen jótékony hatást gyakorol a szervek működésére.

Csodás hatásai ellenére a „T-uránia elixír” nem gyógyszer! Nem helyettesíti az orvosi, természetgyógyászati kezeléseket!

A „T-uránia elixír” ugyanakkor a leghatékonyabban hozzájárulhat minden fajta betegség gyógyításához. Minden kezelési mód hatásfokát megsokszorozhatja.

·     A „T-uránia elixír” használatával is méregtelenítheti szervezetét. Tartós méregtelenítés esetén orvosi felügyelet szükséges!

·     A „T-uránia elixírnek” semmilyen káros mellékhatása nincs! Minden beteg megtapasztalhatja állapotának gyors változását.

·     A „T-uránia elixír" segíthet a betegségek megelőzésében.

·     A „T-uránia elixír" gyorsan regenerál, javíthatja kedélyállapotát.

Véleményünk szerint: a T-uránia elixír talán minden vizek közül a leglágyabb és a legfinomabb! Nem kell hozzá különösebb odafigyelés, hogy Ön is megtapasztalja:

Édes ez a víz testnek, s léleknek!

 

Bemutatkozás

Köszöntő

Köszöntő

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Köszöntő
Kik vagyunk

Kik vagyunk

A FITO-BARDO Kft. eltökélt szándéka megtanítani az emberiségnek, hogy tekintettel arra, hogy az emberi test több, mint háromnegyede víz, nem mindegy, hogy milyen vízzel tápláljuk azt.

Rólunk
A T-uránia elixír

A T-uránia elixír

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Termékünk