Ön a T-uránia elixír honlapján jár, mely a világon egyedülálló, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező vízről szól.

A T-uránia elixír ásványvíz, vagy gyógyhatású víz?

A T-uránia elixír jelenleg Albertirsai Ásványvízkútból Veritas Ásványvízből készül. Az albertirsai telephelyen lévő kutakból kinyert víz a jégkorszak csúcsán, 28.600 (ill. 29.900) évvel ezelőtt, a jégkorszakban, azon belül is a legutolsó nagy eljegesedési hidegcsúcs (LGM= Last Glacial Minimum) idején szivárgott be és így nem tartalmaz friss, így potenciálisan szennyezett vizet. Ez garantálja a víz kiváló minőségét, megfelelő ásványi anyag összetételét. Összes oldott ásványianyag-tartalom: 403 mg/l Azért említjük meg, hogy jelenleg, mivel ugyanilyen hatékonyságú víz bármilyen más, ásványi anyagokat tartalmazó vízből készíthető átalakítási technológiánkkal. Így a hagyományos vizsgálati módszerekkel vizsgálva a vizet, ugyanolyan paraméterű víz, mint az alapul vett víz, tehát jelen esetben ásványvíznek tekinthető.

Gyógyvíznek viszont kizárólag hatósági tanúsítvánnyal rendelkező, minimum 1800 mg/l ásványi anyagot tartalmazó ásványi vizet lehet nevezni. A T-uránia elixír ezen feltételeknek nem felel meg, viszont a fenti specifikációkon túl, akár különleges hatásmechanizmussal rendelkező víznek tekinthető. Egyedülálló hatásmechanizmusát a víz molekulaszerkezetének köszönheti. Előállítási technológiánk a vízmolekulákat speciális rend szerinti összekapcsolódásra kényszeríti. Ez a fajta molekulaszerveződés az élő szervezettel humán-rezonáns, így jótékony hatása az ősi természetes vízforrások életerejét közvetíti.

 

Mekkora az ajánlott mennyiség naponta a T-uránia elixírből?

A T-uránia elixírt egyszerűen víznek kell tekinteni, aminek nincsenek mellékhatásai. Így ugyanazok a szabályok is vonatkoznak a fogyasztására. Átlagos testsúlyú ember estén minimum 1,5 liter T-uránia elixír fogyasztása javasolható. A víz rendszeres fogyasztása során tapasztalható volt, hogy olyan emberek is – akik betegség, vagy leromlott erőnléti állapot következtében csak kevés vizet képesek elfogyasztani naponta – egyre több vizet tudnak inni, napról-napra.

 

Mi a különbség a T-uránia elixír, a Pi-víz és az oxigénnel dúsított vizek között?

E sorok között nem kívánjuk egyik vizet sem minősíteni, így csak arra szorítkozhatunk, hogy mi az egyedisége a T-uránia elixírnek. Sokszor említettük már, hogy a T-uránia elixír abban különbözik a többi víztől, hogy a molekulaszerkezete tökéletesen szervezett, „óriásmolekulákból” áll. Általánosságban említhető meg, hogy az ún. élő vizek azok, amelyek legegyszerűbben, a legkisebb energiaráfordítás mellett beépülnek a biológiai víz állományba. Így a sejtközi állomány egyre ideálisabb minőség felé mozdulhat el. Ma több – mesterséges körülmények között módosított– víz törekszik arra, hogy egyre rendezettebb molekulaszerkezettel rendelkezzék. A klaszteres vízszerkezetek ezen a területeken az első lépést jelentik.

Rendezetlen molekulaszerkezetű víz energiahiányos környezetben jön létre, míg a rendezettség energia bevitel mellett jöhet létre. A T-uránia elixír esetében ez azt jelenti, hogy a víz molekuláit alkotó elektronburkot gerjesztjük, speciális protokoll szerint. Az eljárás modellezheti az ún. Szenthelyek forrásvizeinek működési mechanizmusát, energetikai maximumuk rövid, mindössze alig egy hónapig tartó időszakában.

 

Az élő szervezetben lévő, ún. biológiai víz, miben különbözik a csapvíztől, vagy az ásványvíztől. A T-uránia elixír megegyezik a biológiai víz összetételével?

Az élő szervezet vízállománya a természetben megtalálható víztől egyrészt abban különbözik, hogy a biológiai víz összetétele egyfajta hígított sóoldatnak tekinthető. Szerkezete szervspecifikus. Ez azt jelenti, hogy minden egyes szervünk sejtburkát képező vízállománynak más és más a molekulaszerkezete. A kínai gyógyászat az öt őselem uralma alapján csoportosítja a belső szerveket és funkciókat. Az egyes őselemek más és más molekula összekapcsolódásokat követelnek meg. Ennek megfelelően a szervezetben alapvetően ötféle vízmolekula-összekapcsolódás lehetséges. Ezt az ötféle molekula kapcsolatot a szakrális geometria szabályai alapján szervezi a szervezet.

A Turánia Elixír molekula rendszere olyan óriásmolekulákból állhat, amely a Platon-i testek között a geometriák csúcsát jelentő csillagdodekaeder szerint rendezi össze az egyes tetraeder vízmolekulákat. Ennek az a különlegessége, hogy ebből le tud bomlani az öt őselem által megszabott szakrális térformák sora. Magyarán szólva a szervezet belső szerveit alkotó sejtek minden fajta molekulaszerkezeti igénye ebből a fajta vízből maradéktalanul kielégíthető, úgy hogy közben energia szabadul fel. Ez az a mennyiségű és minőségű energia, ami létrehozta a csillag-dodekaeder szerkezetet.

 

Mik a hatásai a T-uránia elixírnek a mindennapi életre?

Az egészséges szervezetre az elixír mindennapos fogyasztása prevenciós hatású lehet. Elsődleges hatása szerint a T-uránia elixír segítheti a méregtelenítést és az energetikai egyensúly fenntartását, valamint az egyre magasabb szintű egészség megteremtését. Sokszor leírtuk már, hogy a víz, a molekulaszerkezete létrejöttét megteremtő energia befektetést elfogyasztása után, mintegy leadja a szervezetnek. Ezen a módon segíthet a víz energia raktáraink feltöltésében. Így energiavesztés, vagy érzelmi és szellemi fáradság esetén a gyors regenerálódásban segíthet.

 

Van valamilyen speciális dolog az eltartásában?

A T-uránia elixír egyedülálló adottságaihoz tartozik, hogy akár éveken keresztül is képes megőrizni sértetlenül molekulaszerkezetét. Ez teszi lehetővé, hogy jóllehet a vizes ballon kupakján szerepel a szavatossági idő lejárati dátuma, amely egy év, az érvényes víztörvénynek megfelelően, lezárt állapotban évekig megőrizheti frissességét.

A fenti minőségi tulajdonságok megőrzésének azonban van néhány feltétele. Nem lehet tartósan kitenni a napfény károsító UV sugárzásának. Főzés hatására szintén károsodik a molekulaszerkezet. 75 – 85 Celsius fokig károsodás nélkül megtartja molekulaszerkezetét. Nem lehet a vizet melegíteni mikrohullámú sütőben, valamint károsítja a Röntgen-sugárzás is.

 

A T-uránia elixír hatása megváltozik-e forralás, vagy fagyasztás hatására?

Forralás és főzés roncsolja a víz szerkezetét. Fagyasztás után a víz szerkezete nem változik, de ásványi anyag tartalmából veszíthet. Ilyenkor a ballon alján fehér só kicsapódás jelenik meg. Ez azonban semmilyen káros következményekkel nem jár az emberi szervezetre.

 

A T-uránia elixír önmagában is gyógyszer?

A T-uránia elixír sem önmagában, sem másképpen nem gyógyszer. Jótékony hatásait másképpen fejti ki a szervezetben, mint a gyógyszerek. A méregtelenítés és a magas energiatartalmánál fogva támogathatja a szervezet öngyógyító hatásmechanizmusát. Gyógyulás egyébként sem képzelhető el a szervezet öngyógyító képessége helyreállítása nélkül. Ebben jelenthet hatékony támogatást a T-uránia elixír.

 

Mi az elmélet amely lehetővé teszi a T-uránia elixír által a testünk gyógyulását?

A T-uránia elixír részletes leírásában, – a Web lapunkon – kimerítően írunk a T-uránia filozófiáról. Mégis néhány szóban is össze lehet foglalni a víz lényegét. A természetben is néhány helyen előfordul a T-uránia elixírnek megfelelő vízszerkezet. Ilyen helyek a szenthelyek vízforrásai. A probléma ezzel csupán az, hogy egy évből mindössze szűk egy hónapig rendelkezik a forrásvíz is ezzel a kiemelkedő adottságú molekula szerkezettel. Technológiánkkal lemásoltuk a természet átalakító mechanizmusát. Így gyakorlatilag lehetővé vált, hogy létrehozzunk egy olyan vízszerkezetet, ami a szakrális geometria csúcsát jelentő térformákba, a csillag-dodekaeder térformákba rendezi a víz tetraedereket formázó molekuláit.

Az emberi szervezet háromnegyedét kitevő biológiai víz nem egyszerűen homogén sós vízoldat. Legfontosabb jellegzetessége a biológiai víznek, hogy az alkotó vízmolekulák kötött térformák szerint strukturálódnak. A keleti gyógyászat alapelvei évezredek óta számolnak ezzel a ténnyel, amikor tájékoztatnak arról, hogy az ember belső szervei osztályozhatóak az öt őselem szabályai szerint. Így az egyes szervek sejtalkotó hidrátburkai is olyan szerkezetűek, amilyet a szakrális geometria szabályai megkövetelnek. Az egyes őselemeknek megfelelően szintén ötféle szakrális térformáról beszélhetünk ugyanis.

Amikor az ember elfogyaszt egy pohár természetes ivóvizet, ilyenkor a szervezetnek a rendezetlen vízmolekulákat rendezett állapotúvá kell alakítani. Ez a fajta rendezettség szervszinten más és más. Létrehozásához a szervezet részéről energiaráfordítás szükséges. Minél betegebb a szervezet, annál nehezebb létrehozni a megfelelő szerkezetű vízállományt. Így a szervezet egyre inkább elsalakosodik, egyre több degenerációt tartalmaz. Ilyenkor a szervezet egyre kevesebb mennyiségű vizet tud felvenni. Egyre kevésbé lesz szomjas az ember. Ezzel egyidejűleg viszont egyre több pangó víz gyűlik fel szervezeten belül. Kezdve az ödémáktól, egészen a vízburokban felhalmozódó vízig.

A T-uránia elixír hatására egyre inkább tisztulhat a vízállomány, egyre több vizet kívánva. Mindeközben eltűnhetnek az ödémák és a pangó vizek.

 

Milyen információkat juttat a szervezetbe a T-uránia elixír, mint információhordozó közeg?

A T-uránia elixír legfontosabb információja a rendezettség! Rend a vízstruktúrán belül, ami aztán érvényesítheti hatását a szervezeten belül is. Ott is a legfontosabb feladat a rendezett biológiai vízszerkezet megteremtése. A rendezettség teszi lehetővé aztán a szervezeten belüli rendeltetésszerű információáramlást.

 

Mennyi ideig tart, amíg kifejti hatását?

A T-uránia elixír már az első pohár víz elfogyasztása után elkezdhet működni. Biorezonanciás összehasonlító vizsgálatok és Voll-féle tesztek mutatják, hogy a máj méregtelenítése szinte azonnal pozitívan reagálhat a víz elfogyasztására. Hasonlóan a többi belső szervi működések is pozitív, javuló tendenciát mutathatnak. Folyamatos fogyasztással a tendencia stabilizálódhat, és beindíthatja a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

 

A T-uránia elixír jobb közérzetet biztosít?

Amennyiben hitelt adunk annak, hogy a T-uránia elixír folyamatosan magasabb energiaszinthez segítheti az embert, valamint hogy a méregtelenítés hatására a belső szervek egyre jobb működése lehet a következmény, akkor természetes folyamányként jelentkezhet a jobb közérzet is.

 

Mi a jele a T-uránia elixír okozta kedvező változásnak?

A T-uránia elixír fogyasztása igen tipikus állapotváltozási tünetekkel járhat. Az első jel, hogy valami szokatlan történik, hogy a T-uránia elixír hatására jelentkezhet a vízhajtó hatás. Ez jelzi, hogy beindult az aktívabb méregtelenítési folyamat. Ez az intenzív vízhajtási folyamat addig tart, amíg lezajlik az elsődleges méregtelenítési szakasz. Ez általában néhány napig tart. Ilyenkor sok kellemetlenség jelentkezhet a közérzetben. Ezt a folyamatot a természetgyógyászat úgy ismeri, mint méregtelenítési sokk. A végtagfájdalmaktól kezdve a hasmenésig. Gyakori kísérő tünet a fáradékonyság fokozódása is, de jelentkezhet fejfájás is.

A tapasztalatok azt igazolják, hogy egy hét után a jelentkező panaszok többsége elmúlik, és felváltja ezeket a pozitív változások sora. A jobb erőnlét, a stabilabb nyugalmi állapotok, az emésztés javulása, stb. Akár két-három hét után észlelhető a vércukorszint és a vérnyomás stabilizálódás felé való elmozdulása. Ezért ajánlott, hogy hipertóniában és cukorbetegségben szenvedők folyamatosan ellenőrizzék vérnyomás és vércukor szintjüket.

Már az első hét vízfogyasztása után szokványos dolog lehet a testsúly csökkenése is. Beindul ugyanis egy folyamat, ami úgy jellemezhető, hogy az ideális felé elmozduló energetikai állapot, magával vonz ideálisabb testsúly elérésére való elmozdulást.

 

A folyamatos, hosszú ideig tartó T-uránia elixír fogyasztásnak lehet-e valamilyen mellékhatása?

A T-uránia elixír egy rendkívüli adottságokkal rendelkező víz, de valójában mégis csak egy víz. Víz, de nem a gyógyvizek családjába tartozó víz. A gyógyvizek ugyanis rendkívül magas ásványianyag-tartalommal rendelkeznek. Hatásmechanizmusuk is a fenti paramétereiknek köszönhető. A T-uránia elixír Veritas ásványvízből készül. A T-uránia elixír szigorú molekulaszerkezete érdekes következményeket von maga után. Azaz ásványi anyag tartalom, ami nem szükséges már ennek a molekulaszerkezetnek a felépítéséhez, az egyszerűen kicsapódik az ionkötéses oldatból és fehér „por” formájában jelenik meg a palack alján.

Az ásványvízfogyasztás valójában a leghumánusabb vízfogyasztás. Ionos kötéseinél fogva tartalmazza az emberi szervezet számára legfontosabb alkotóelemeket, amiket vízzel tudunk bevinni, így nem lehet káros a fogyasztása sem. A T-uránia elixír annyiban különbözik az ásványvíztől, hogy energetikai tartalma sokkal magasabb annál. A több energia, több lehetőséget jelent minden élő szervezet számára, ha az be is tud épülni. Így ez a tulajdonság sem lehet káros az emberi fogyasztás számára sem.

 

Kinek használ leginkább? Milyen betegségek esetén hasznos a T-uránia elixír?

Sokszor elmondtuk már, hogy a T-uránia elixír nem gyógyszer és alkalmazása nem betegség specifikus. Nem lehet azt mondani, hogy ezt, vagy azt a betegséget ezzel a vízzel kell meggyógyítani. Azt gondoljuk továbbá, hogy felelősséggel senki sem jelenthet ki olyat, hogy bármely gyógyszer, vagy gyógyhatású készítmény alkalmas arra, hogy adott betegséget, amire alkalmazzák, 100%-os biztonsággal meg fogja gyógyítani a betegségből. Minden ember betegsége ugyanis nagyon sajátos. Így a betegségek gyógyítása bármely gyógymóddal esetleges és csak a nagy számok törvénye alapján működik. Minden gyógyhatású készítmény csak egy segítség abban, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusai legyőzzék az adott betegséget. Szerencsésebb dolog a betegségekről egyébként is úgy gondolkodni, hogy ezek lehetőségek arra, hogy az ember változtatni tudjon rossz beidegződésein, kijavíthassa eddigi rossz életvezetését, vagy gondolkodását. A betegségek zöme azért ér el bennünket, mert nem vagyunk hajlandóak önként végrehajtani életünkben ezeket a változásokat. A betegség ilyen értelemben az univerzum kényszerítő ereje arra, hogy változzunk. Ezért elsődleges dolog egy betegség beköszönte után végiggondolni életünket, hogy hol is a hiba. Milyen életvezetési hibát vétettünk? Ezek után van csak mód arra, hogy kijavíthassuk ezeket a hibákat, vagy legalább elkezdjük a munkát saját magunkon. Ez a munka igen sokrétű.

A fizikai test helyreállításán kell kezdeni. Tehermentesíteni kell a szervezetet minden káros hatástól, hogy lehetősége legyen a rossz működések kiigazítására, az öngyógyítási mechanizmus aktívabbá válására.

A másik feladat a gondolkodási mintáink megváltoztatása. Tökéletes, harmonikus gondolkodás ugyanis eleve megakadályozza a betegség felbukkanását.

A harmadik feladat érzelmi életünk áttekintése, és a negatív érzelemminták kijavítása, minden áron. Meg kell lelni magunkban, a saját káros viselkedési mintáinkat, amelyek többnyire létrehozzák a kivetítéseket. Azt a forma érzelmi megnyilvánulásokat, hogy mindig kívülről keressük az okokat nehéz helyzetünket illetően. Amíg így érzünk, addig megakadályozzuk a szembenézést saját helyzetünkkel, és ezzel egyben a gyógyulást is. A keleti- gyógyítási filozófiák nagyon régen tudják, hogy minden negatív érzésnek van egy lakóhelye. Pl. a félelmek egész biztosan elkezdik a veseenergia felélését. Ez pedig egészen biztosan a szervezet legyengüléséhez vezet, lehetőséget biztosítva arra, hogy a legváltozatosabb betegségek kifejlődjenek az emberben. Ugyanígy minden sajátos negatív érzés, sajátos betegségek forrása is. Ilyenek a harag, a gyűlölet, a féltékenység, a szeretetlenség, a falánkság, a túlzott szenvedélyek, a keserűség, az irigység, stb. Sajnos a hibás önismeret, az önbecsapás nem felmentő körülmény. Amennyiben nem találjuk meg önmagunkban a betegségkiváltó okokat, vagy nem tudjuk ezeket kijavítani, úgy ekkor a betegség kényszerítő ereje végigvonszol minket a megtapasztalás és felismerések rögös útján. Ideig – óráig különféle gyógymódokkal lehet javulásokat elérni, de önmagunk átalakítása nélkül egészen biztosan nincs teljes gyógyulás.

Visszatérve az eredeti kérdésre, egyetlen betegségnek sem kizárólagos gyógyírja a T-uránia elixír. Tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy minden betegség gyógyításában felmérhetetlen segítséget jelenthet ez a víz.

Adódik végül egy kérdés. Mi teszi a T-uránia elixír a betegségek elleni harcban teljesen egyedivé és nélkülözhetetlenné? Ennek a kérdésnek a megválaszolása a fenti sorok fényében válik világossá. Energetikailag az embernek létezik két akkumulátora. Az egyik fizikai jellegű, a másik érzelmi típusú. A betegségek úgy kezdődnek többnyire, hogy valamilyen érzelmi sokk kiváltja az érzelmi raktár kiüresedését. Ennek pótlására próbálkozik a szervezet a fizikai raktárból energiát meríteni. Egy ideig működik is a dolog, de a fizikai akkumulátor kiüresedése után, visszanyúlik ismét az érzelmi raktárhoz, de ha nem tud új pozitív emóciókból táplálkozni a szervezet, megkezdődik a betegség eszkalációja. A feladat tehát a gyógyulás beindításához, ennek a két raktárnak a feltöltése. A T-uránia elixír, sok speciális hatásmechanizmusa mellett, azzal az egyediséggel rendelkezik, hogy intenzíven képes lehet ezeket a raktárakat feltölteni. Ezért produkálhat a T-uránia elixír olyan gyors javulásokat, illetve gyógyulásokat önmagában is, jóllehet nem gyógyszer.

 

Daganatos betegségek esetén hatásos-e a T-uránia elixír?

A kérdés megválaszolását ketté kell választani.

Önmagában, csak a T-uránia elixírtől remélni a rák elmúlását helytelen. Jóllehet, hogy néhány fogyasztónk számolt már be hasonló esetről. . Azt kell azonban mondani, hogy ilyen esetekben a beteg önmagától is végigjárta az önátalakítás hihetetlenül nehéz útját, így végbemehetett az öngyógyulása a szervezet teljességének. Az ilyen beteg véleménye szerint a T-uránia elixír nélkül sokkal nehezebb lett volna ez a munka, ha éppen nem lehetetlen, az előző kérdésben már tárgyalt okok miatt.

Azon esetekben, amikor valamilyen terápia részese a beteg, ilyenkor is elengedhetetlen a T-uránia elixír alkalmazása, egyrészt az akkumulátorok folyamatos töltése miatt (ld. az előző kérdés megválaszolásában részletesen), de azért is, mert az alkalmazott gyógykészítmények hatásfokát megsokszorozhatja. A sejtmérgek terapikus alkalmazása esetén különösen fontos a víz bevitele, mivel páratlan segítséget jelent a méreganyagok kivezetésében a szervezetből. Így csökkentheti a máj terhelését, és lehetőség szerint elkerülhető a máj szövődményes megbetegedése, illetve annak kritikus állapotba kerülése.

 

Meddőség esetén, illetve a fogamzási problémák esetén segítség-e a T-uránia elixír?

Manapság sajnos igen gyakori ez a probléma. Okai szerteágazóak, de a következmény többnyire az, hogy szexuális energiák rendkívül alacsony szintűek, így a „babagép” működése is energetikailag rendkívül alacsony szintű.

A T-uránia elixír fogyasztásával, étrendváltoztatással, illetve a T-uránia elixírrel folytatott kúraszerű irrigálással igen hatásos eszköz lehet a víz alkalmazása. Hasonló módszerrel nőgyógyászati gyulladások, ciszták, miómák is hatásosan kezelhetőek, illetve kiegészíthetik a szokásos nőgyógyászati terápiák hatékonyságát.

Aki foglalkozott már kicsit is az ember energetikai rendszerével, nyilvánvalóvá válik, hogy energiahiányos környezetben csak hiányjelenségekkel számolhatunk. Amennyiben az anyaméhben energetikailag leromlottak az állapotok, ott nem létezik alkalmas közeg sem a magzat egészséges kihordásához. Kételkedni lehet abban, hogy a T-uránia elixír alkalmas-e a magzat kihordásának a feltételeit megjavítani, de egy biztos, semmi ártalmas mellékhatása nincs sem a víz fogyasztásának, sem a vízzel való rendszeres irrigálásnak, fogantatás előtt.

 

Szív és keringési rendellenességek esetén hatásos-e a T-uránia elixír?

Minden szerzett és nem veleszületett betegség az energiarendszer legyengülésének a következménye. Ennél a betegségi családnál is igaz, hogy a betegség nem lokalizálódik csak a szívre és az érrendszerre. Számos más szerv együttes zavarának a következménye a szív – és érrendszeri problémák. Beszéltünk már arról, hogy az emésztő – és húgyúti rendszerek aktív segítője lehet a T-uránia elixír, így közvetett úton is támogathatja a probléma megoldását.

Tapasztalatok mutatják, hogy szívritmus-zavarban szenvedők állapota jelentősen javulhat a víz fogyasztásakor, vagy sok esetben el is múlik a probléma.

Magas vérnyomásban, hipertóniában szenvedők a T-uránia Gyógymód segítségével igen gyors javulást érhetnek el. Fontos ilyenkor a rendszeres vérnyomásmérés, és az eredményhez igazítani a gyógyszer adagokat.

Visszértágulásban, visszérgyulladásban szenvedők, diétával, a Víz fogyasztásával és a T-uránia elixírrel való borogatással és bedörzsöléssel, gyors javulást tapasztalhatnak.

 

Milyen pozitív hatásokat tapasztalhatunk testi-lelki szinten?

Számos példa mutatja, hogy depressziós, kedélybetegségben szenvedők, pánikbetegek tüneteiben radikális a pozitív változás. A pszichés problémák zöme ugyanis nem más, mint energetikailag lemerült állapot. Az érzelmi és a fizikai raktár gyors feltöltése általában magával vonzza a probléma megoldását is.

 

Fogyasztható gyógyszerekkel, gyógyhatású készítményekkel együtt a víz? Milyen hatása van ezekre a szerekre a víznek?

Sokéves tapasztalat mutatja, hogy minden gyógyhatású készítmény, gyógytea hatásfokát megsokszorozhatja a víz, gyógyszerek mellékhatásait pedig csökkentheti. Így a Víz fogyasztása minden terápia esetében előnyös lehet.

 

Csak betegeknek előnyös a víz fogyasztása?

A T-uránia elixír tervezésekor nem gondoltunk arra, hogy akár gyógyhatású vizet fogunk létrehozni. A célunk az volt, hogy a napjainkban zajló Föld energetikai átalakulása nagy megterhelést jelent az ember számára, és ebben kívántunk segítséget nyújtani. Az ember számára a Föld megnövekedett energetikai szintjét adaptálni rendkívül megterhelő. Ebben nagyfokú segítség lehet a T-uránia elixír energetikai aktivitása. A Víz folyamatos támogatás az energetikai állapot javításában. Ennek értelmében a betegségek elkerüléséhez is hatékony segítség lehet a Víz. Így akár a T-uránia elixír a tökéletes egészségi prevenció.

 

Megállítja, illetve lassítja a T-uránia elixír az öregedést?

A kérdés megválaszolása egyszerű. Energetikai minimum a szervezeten belül gyorsítja a sejtek öregedését, így az öregedési folyamatot is. Energetikai magas szint, lehetővé teszi az aktivitás fokozódását, az életöröm feléledését, sejtjeink örömteli táncát. Amennyiben elfogadják a tényt, hogy a T-uránia elixír energetikai támogatás a szervezetnek, úgy már mindenki megválaszolhatja magának a fenti kérdést.

 

Van-e más felhasználási mód az iváson kívül?

A T-uránia elixír használata kreativitást igényel. Alkalmazásának a szempontja, hogy alaphelyzet a Víz fogyasztása, minden más alkalmazás csak ebben az esetben működik. Lehet alkalmazni a vizet:

  •          Beöntéssel
  •          Irrigálással
  •          Bedörzsöléssel
  •          Borogatással
  •          Szembe, fülbe, orrba csepegetéssel
  •          Orron keresztüli orrüreg öblítéssel
  •          Egyszóval a Víz annál hatékonyabb, minél közelebb visszük a baj forrásához.

 

Készíthetünk kozmetikumot a T-uránia elixírből?

Számos lehetőség van különféle gyógyhatású készítmények készítésére, mivel a T-uránia elixír minden gyógyító mechanizmus hatékonyságát fokozza. Így kozmetikumok készítése is előnyös a Vízből. Mi is tesszük.

 

Adható csecsemőknek is a T-uránia elixír?

Ez egy rendkívülien kényes kérdés. Ha azt nézzük, hogy a régi időkben milyen vizet ittak az emberek, – forrásvizet – így azt kell mondanunk, hogy csecsemők is fogyaszthatják az ásványvizet. Ásványvíz cégek különlegeses steril körülmények között palackozva kínálnak ún. babavizeket is ásványvizükből. Mégis a manapság eldöntetlen, egymásnak ellentmondó tudományos vélekedések miatt azt kell mégis mondanunk, hogy kisded korig inkább ne adjunk T-uránia elixírt csecsemőknek. A T-uránia elixír molekulaszerkezete egyébként ideális víz lenne az újszülötteknek is.

 

Miért nem ajánlott a csapvíz fogyasztása?

A fenti kérdés ugyan már nem tartozik a T-uránia elixír kompetenciakörébe, mégis jogos a feltevés. Ma már mindenki tudja, hogy a felszíni vizek meglehetősen szennyezett állapotban vannak. Ez értendő bakteorológiai értelemben is és abból a szempontból is, hogy a folyókból kinyert, tisztított víz sok gyógyszermaradvány tartalommal is rendelkezik. Ez igaz különösen a fogamzásgátló szerek általi fertőzöttségre. Van azonban egy ezeknél sokkal fontosabb tény is. Ez pedig mechanikai okból adódó energetikai probléma. Még abban az esetben is, ha kitűnő minőségű forrásvíz táplálná a vezetékes ivóvíz hálózatokat, akkor is adódik ebből két probléma.

Az egyik gond az, hogy a vezetékrendszer milliónyi kanyarulatok után jut el a fogyasztóhoz. Ez felveti azt a problémát, hogy nagyon sok pangó hely adódik ezekben a rendszerekben, ahol bakteorológiai gondok adódhatnak. Ezek kivédésére kémiai fertőtlenítő szereket használnak, ami ugye nem igazán előnyös az élő szervezetnek.

A másik gond egy olyan fizikai állapotváltozás, ami a Föld mágneses, ún. geopatológiai zónáit keresztül – kasul metszve, a víz szerkezetét teljesen összezilálja, kaotikussá teszi. Aki a T-uránia elixír filozófiai megközelítésével barátkozik, és találkozott már Emoto Professzor vízszerkezeti képeivel, annak világos a következtetés. Az élő szervezetnek szüksége van a rendezett vízszerkezetre, és minél rendezetlenebb vizet fogyasztunk, annál nagyobb az energiaveszteségünk.

 

Miért nem ajánlott a desztillált víz fogyasztása?

Elérkezettnek látjuk az időt felhívni arra a figyelmet, hogy bármely egészséggel kapcsolatos kérdésfelvetésnél úgy szerencsésebb feltenni a kérdést, hogy kinek, mikor és mennyi ideig.

A desztillált vízzel is ez a helyzet. Amennyiben nem sajnálja valaki a halakat, elvégezhet egy kísérletet. Desztillált vízzel töltse fel az akváriumot. Az eredmény nem kétséges. Maradéktalanul kiírtja a halállományát. Amennyiben valaki állandóan desztillált vizet inna, az eredmény ugyanaz lenne. Napi egy pohár desztillált víz elfogyasztása normál víz fogyasztása mellett, némi méregtelenítést jelent. Orvosi felügyelet mellett lehet ilyen méregtelenítési kúrákat tartani. Ránk ebben ugyan ne számítsanak követésre!

A desztillált vízzel való méregtelenítés alapja a következő. Az egyes vízmolekulák csak abban az esetben építhetők fel különlegesen rendezetté, ahogy a szent források vizei, ha tartalmaz a víz ún. kolloidokat, (ásványi anyagokat) ami lehetővé teszi a tömör, tökéletes térkitöltésű óriásmolekulák felépítését. Kolloidok nélkül – halott vízből, desztillált vízből – nem építhető fel semmi. Nem lehet humán biológiai vízzé beépíteni. Egyszerűen kihajt a szervezetből mindent, amivel kapcsolatba kerül. Salakanyagot, ásványi anyagot, vitamint, mindent, amivel kapcsolatba kerül a „vizek útja” során.

A fenti példákból gondolom az is világossá válik egyben, hogy miért fontos a természetes ásványvizek fogyasztása.

 

Mi a helyzet a vízben lévő ásványi anyagokkal? Helyes-e váltogatni a T-uránia elixírt az ásványi anyag tartalom miatt?

Általánosságban nézve az ásványvízfogyasztást, elmondható, hogy a különféle vizek más – más ásványi anyag kombinációt jelentenek és a szervezetre gyakorolt hatásuk is más. Ezért nem praktikus mindig ugyanazt az ásványvizet fogyasztani, huzamosabb ideig. Így praktikus azokat változtatni, különösen azért mert nem tudjuk, hogy adott időben éppen a mi szervezetünknek melyik lenne éppen a legoptimálisabb. Abból a szempontból mindenképpen az ásványvizek fogyasztása az ajánlott, hogy ezekből a legegyszerűbb az emberi szervezetnek felépíteni a rendezett biológiai víz állományát.

A T-uránia elixírre térve a fenti magyarázat nem egészen tipikus. Tekintve, hogy a T-uránia elixír a legtömörebb rendezett vízszerkezet, ami létezik, így az alapvíz ásványi anyag tartalmából kicsapja azt a mennyiséget, ami nem szükséges az óriásmolekulák létrehozásához, így azok nem is halmozódhatnak fel a szervezetben. Egyébként is le kell számolni azzal az elképzeléssel, hogy az emberi szervezetet valamiféle csővezetékhez hasonlítjuk, ami csak úgy elvízkövesedhet. Ha így lenne, igazuk lenne az alkoholistáknak, miszerint nem vizet isznak mondván, hogy nehogy elvízkövesedjenek.

Az ostoba, képzetlen (nem mindegyik) „természetgyógyászok” elképzelése szerint az ásványi anyagokat esszenciálisan, tehát szerves formában tudja csak a szervezet hasznosan adaptálni, ezért károsak az ásványvizek. Ezzel kapcsolatos egy kérdés: Akkor hogyan működnek a táplálék kiegészítő, nyomelemeket, ásványi anyagokat tartalmazó készítmények, pl. a Béres csepp, vagy éppen a kiemelkedően magas ásványi anyagtartalmú gyógyvizek?

 

Mennyi ideig tartható el a T-uránia elixír?

Felbontatlanul, – a hatályos víztörvénynek megfelelően – egy év a T-uránia elixír szavatossági ideje. Valójában azonban Napfénytől óvott helyen szinte korlátlan ideig eláll a Víz. Ezt bizonyítja az a tapasztalat is, hogy hidromasszázs medencékbe töltve, mindennemű fertőtlenítő, és algátlanító szert nélkülözve fél évig is eltartott a víz, romlatlanul. Jelenleg is vannak vízmintáink a 2002-ből, amelyek szintén romlatlanok. Ezt garantálja a Víz tökéletes rendezettsége.

 

...hogy mi is az a T-uránia gyógymód?

Ezt a kérdést sokan és sokféleképpen feltették már nekünk és egymásnak is a fogyasztóink, illetve a T-uránia elixír iránti érdeklődők. Mint minden terápiának, pl. Fitoterápia, Reflexológia stb. megvannak a miértjei és a helyes alkalmazási pontjai, úgy a T-uránia gyógymódnak is.

Ahogyan a kedves érdeklődők a T-uránia kapcsán, előadások vagy állapotfelmérések során már hallhatták mindennek a kiindulása a táplálkozás. A T-uránia gyógymód egyik tartópillére is a megfelelő és helyes étrend. Hiszen ne feledjük, hogy egészségügyi problémáink 95 %-a emésztési krízisből ered.

Mi azt valljuk, ha a szervezet elfárad, akkor adjunk egy kis szabadságot neki, hogy tudjon regenerálódni! Tartsunk szénhidrátmentes diétát! Ne terheljük a szervezetünket feleslegesen! E sokak által nehéznek titulált diéta a T-uránia elixír fogyasztása mellett rövid időn belül meghozhatja a várt eredményeket.

Most jogosan feltehető a kérdés, hogy mindenképpen szükséges-e az étrendváltás a T-uránia elixír fogyasztása mellett? A válasz: NEM!

Szénhidrátmentes diétát azokban az esetekben javasoljuk, ha a testünk oly mértékben van "kihasználva", hogy a mihamarabbi gyógyulás érdekében szükséges szervezetünktől a szénhidrátot megvonni! Természetesen a szigorú diéta orvosi felügyelet mellett is történhet, ha a beteg úgy érzi, hogy szervezete nem kap elég energiát a diéta mellett, mert pl. nehéz fizikai munkát végez, úgy újbóli konzultáció szükséges, az egészség megőrzése érdekében.

Tehát nem azt mondjuk, hogy mindenkinek szüksége van e diétára a T-uránia fogyasztásával kombinálva, de azt bátran ki merjük jelenteni, hogy aT-uránia elixírre mindenki szervezetének szüksége lehet, ha azt egészségi állapota úgy indokolja. Beszéljünk akár betegségről, akár csupán prevencióról!

 

A szénhidrátmentes diéta elegendő-e az emésztőrendszer regenerálódásához, vagy feltétlenül szükséges a T-uránia elixír fogyasztása is?

Az emésztőrendszer rendkívül bonyolult mechanizmus. Rendeltetésszerű működése az elfogyasztott táplálék minőségén és összetételén múlik. Az emésztőrendszer működésének zavarai úgy korrigálhatók tehát, ha megváltoztatjuk az „üzemanyag” összetételét. A rendellenesen működő emésztőszervek energiaszintje rendkívül alacsony. Ezért is nem tudja már maradéktalanul ellátni a feladatát. Ezért az „üzemanyag” megváltoztatása csak az egyik eszköz. Hatékony eredmény csak úgy érhető el, ha az egyes szervek energetikai támogatásban is részesülnek. Ezt biztosíthatja a T-uránia elixír, többek között.

Létezik még egy magyarázat is. Energiaszegény, lemerült szervezet a gyors energiapótlásra gyors lehetőségeket keres. Ezért alakul ki ilyenkor a szénhidrát-éhség. Ezt tudja ugyanis a szervezet leggyorsabban energiává alakítani az alkohol után. A szénhidrát-bomba hirtelen vércukorszint emelkedést produkál, ami a hasnyálmirigyet hirtelen sok inzulintermelésre ingerli. A megnövekedett inzulin a vérben éhségérzetet kelt, ami ismét szénhidrátot követel. És így bezárul a kör.

A szénhidrátmentes diéta ilyen esetekben rendkívüli terhelés az akaraterőnek. Hosszú távon nem is igen lehet bírni energetikai támogatás nélkül. Ezt a támogatást az energiahiányos szervezetnek a T-uránia elixír megadhatja.

 

Melyik víz egészségesebb a természetes ásványvíz, vagy a tisztított víz?

A természetes ásványvíz eredendően tiszta, a tisztított víz valamilyen tisztítási eljárás eredményeként lesz az. A természetes ásványvíz természetes, a tisztított víz kezelt élelmiszer. A természetes ásványvíz ugyanúgy nem tartalmaz káros anyagokat és kórokozókat, mint a tisztított víz. A tisztított vízben – a tisztítási eljárástól függően – csökken a víz hasznos összetevőinek mennyisége. A természetes ásványvíz emberi kéz beavatkozás nélkül kerül palackozásra, eredendő tisztaságát palackba zártan is megőrizve. A fentiek alapján meg is kapjuk válaszunkat a feltett kérdésre.

 

Egészségtelen-e a szénsavas ásványvíz?

Nem. A szénsav gyenge sav, nem károsítja a szervezetet. Jobban oltja a szomjúságot, étvágygerjesztő hatása van, segíti az emésztést. Mindenki ízlésére van bízva, hogy szénsavmentesen fogyasztja a T-uránia elixírt vagy akár bátran dúsíthatja szénsavval is.

 

Igaz-e, hogy az ásványvizekben szervetlen formában található ásványi anyagokat az emberi szervezet nem tudja hasznosítani?

Nem. Tudományos kutatások igazolták, hogy a szervezet az oldott formában előforduló ásványi anyagokat jobban képes hasznosítani, mint a gyümölcsökben, vagy a zöldségekben lévő, szerves kötésű ásványi anyagokat.

 

 

Bemutatkozás

Köszöntő

Köszöntő

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Köszöntő
Kik vagyunk

Kik vagyunk

A FITO-BARDO Kft. eltökélt szándéka megtanítani az emberiségnek, hogy tekintettel arra, hogy az emberi test több, mint háromnegyede víz, nem mindegy, hogy milyen vízzel tápláljuk azt.

Rólunk
A T-uránia elixír

A T-uránia elixír

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Termékünk