A T-uránia elixír

 

Az egészséggel kapcsolatban manapság nagyon sokféle logika alapján próbálják manipulálni a víz szerkezetét, így próbálván megtalálni a legkülönfélébb egészségjavító megoldásokat. Anélkül, hogy tételesen elemeznénk ezeket a vízfajtákat, engedje meg a Tisztelt Érdeklődő, hogy megkérjük, hogy a T-uránia elixírt ne hasonlítsa semmiféle más forgalomban lévő vízhez sem. Kérjük, ne mondja, vagy gondolja, hogy a T-uránia elixír is olyan, mint a…

Természetesen a T-uránia elixír abban is kifejti hatását, mint minden más víz, – és itt párhuzamot, vagy hasonlóságot lehet mutatni, – hogy víz. Vizet viszünk be a szervezetünkbe, és nem valami cukros üdítőt. Színtiszta vizet!

Ahhoz, hogy fogalmat alkothasson erről a vízről, néhány mondatban szót kell ejtenünk a vízszerkezetről. Élt Japánban egy kutató, Dr. Masaru Emoto az alternatív gyógytudományok doktora, aki mára világhírre tett szert azzal, hogy különféle vizek mintáit összegyűjtötte, lefagyasztotta, és ezekről készített mikroszkopikus felvételeket. Ezeket a vízképeket könyv formájában tárta az érdeklődő közönség elé. Így Magyarországon is megjelent immáron két kötet ezekből a vízképekből, kommentárokkal ellátva. Lenyűgöző változatosság jelenik meg ezeken a színpompás vízszerkezeti képeken. Igen alkalmas ez az úttörő munka arra, hogy megmutassa, hogy víz és víz között mekkora különbségek vannak, a mikrobiológiai jellegzetességeken kívül.

Témánk bevezetéseként mi is bemutatunk néhányat, a teljesség igénye nélkül, csupán érzékeltetve a téma fontosságát:

 

   London vezetékes hálózatának mikroszkópikus képe

 

  Egy forrás vizének mikroszkópikus képe közvetlenül földrengés előtt

 

  Lourdes-i Szent Forrás vízképe

 

Ezen három példa alapján is érzékelhető, hogy különböző körülmények között az egyszerű vízmolekulákból (egy oxigén és két hidrogén atom) álló, vízstruktúra, milyen különböző összekapcsolódású vízszerkezeteket képes produkálni. Persze az ezotéria már nagyon régen tanítja, hogy a víz energetikailag nagyon gyorsan képes reagálni a legkülönfélébb információkra és ezeket az információkat a következő magasabb energiaszintű információig képes megtartani. Ezt az ősi tudást jelenítik meg Emoto Úr vízképei. Látható ezeken a vízképeken, hogy a kaotikus információk a rendezetlenséget mutatják a vízképeken is, míg a harmónia, a magas energetikai minőségek mindig gyönyörű rendezett vízszerkezeteket mutatnak.

Szinte mandalaszerű ez a rendezettség. Minden művészi, esztétikai igényt is kielégítenek ezek a kristályszerkezeti képek. A leggyönyörűbb vízképeket a Szent források vízmintái mutatják. Ezekről a szerkezetekről el lehet mondani, hogy csak nagyon kevés fizikai behatás tudja ezt a szigorú rendezettséget felborítani. Ilyenek a röntgensugárzás, a magas energiaszintű mikrohullámú befolyásolás és a radioaktív sugárzás. Károsítja még a tartós UV sugárzás is.

Témánk szempontjából ezért a Szent források vize érdemel különös figyelmet. Nemcsak azért, mert ezek mutatják a legkáprázatosabb vízszerkezetet, hanem azért, mert a régi koroktól fogva ismert tény, hogy ezen Szent források vize csodás gyógyulásokat képes véghezvinni a beteg emberek esetében. Ismert dolog, hogy amikor egy adott Szenthelyhez zarándoklatok ideje van, akkor ezekből a hozzájuk tartozó Szent források vizéből fogyasztani szoktak, és fürdőt szoktak venni belőlük. A hatás nagyon sok esetben drámai gyógyulások formájában nyilvánul meg. Felvetődik itt a kérdés, hogy mi hozza létre ezeket a csodaszámba menő gyógyulásokat? A következő felmerült kérdés az, hogy az év bármely szakában működik-e ez az effektus? A válasz ez utóbbi kérdésre az egyszerűbb. Ezen Szenthelyek forrásainak nagyon szűkös időre korlátozott aktivitásuk van. Mindössze kb. egy hónap egy évben és többnyire a zarándoklat időpontjai köré fonódó időszakokról beszélhetünk.

 

A fentiek alapján kínálkozik ismét a kérdés: Mitől e gyógyító hatás?

Ennek a kérdésnek a megválaszolásához vizsgáljuk meg az embert! Az ember testtömegének mintegy háromnegyede víz. Az arány imponáló. Ezzel már érdemes foglalkozni. Egészség és biológiai vízállomány igen összetartozó fogalmak. Ennek a hatalmas víz-aránynak a megkerülése nélkül nem tudunk egészséges életet megcélozni. Különösen nem, ha nem foglalkozunk azzal, hogy a biológiai víz jellegzetességei nem csak mikrobiológiai természetűek. Nem csak az állomány összetételével kell foglalkoznunk, hanem a szerkezetével is. Ennél a pontnál hívhatjuk analógiaként segítségül Emoto Úr vízképeit. A biológiai vízállományunk legfontosabb jellegzetessége ugyanis az, hogy a vízmolekulák nagyon szigorú elvek szerint rendeződnek. Ráadásul szervspecifikusan különböző ez a szervezettség.

El kell ezen a helyen mondani, hogy a mai ember életmódja, gondolkodása és tragikus táplálkozási szokásai elképesztő minőségű biológiai vízállományt eredményeznek a szervezetében. Ennek a víznek olyan tisztának kellene lenni, mint a hegyi patak vize. A valóságban azonban az a helyzet, hogy olyan ez a víz, mint a pöcegödör. Ha Emoto Úrnak lehetősége lett volna az emberi biológiai vizet is mikroszkóp alatt megvizsgálni, azt tapasztalhatta volna, hogy a rendezett kristályos szerkezetű részek mellett zavaros, a londoni vízhez hasonlatos kaotikus vízminőségeket találnánk. Nem nehéz belátni, hogy ilyen elhasználódott vízállomány mellett, kevés egészséges embert találni. Összefoglalásként ki lehet jelenteni, hogy egészséges élet nem képzelhető el mérgezett biológiai vízállomány mellett. Azt is könnyű immár belátni, hogy hiába fogyasztja az ember marékszám a gyógyszereket, hiába a sok táplálkozást kiegészítő készítmény, a hatékonyság nem lehet nagy, mivel a célpont, a sejtek elérése ezen a „kanálison” keresztül vezet. Az egészség visszaszerzése, illetve megtartása csak úgy képzelhető el, ha kitakarítjuk ezt a biológiai vízállományt.

Visszatérve a Szent források vizéhez, hatékonyságuk az emberi egészségre abban áll, hogy igen hatékonyan képesek ezt a nagytakarítást elvégezni. Kitakarítják a vízállományt, és megteremtik a vízszerkezet tökéletes rendezettségét.

A T-uránia elixír – hosszú éves kutatások eredményeként – azt az utat követi, amit a Szenthelyek vízforrásai. Amit a Szenthelyek csak korlátozott ideig képesek létrehozni a forrásvízben, az a T-uránia elixír esetében egész éven át rendelkezésre állhat. Átalakító készülék segítségével olyan energetikai behatásoknak tesszük ki a vizet, (bármilyen vizet), amik a Szenthelyek aktivitásuk idején lévő vízminőségeit létrehozhatják.

 

Mi ez a vízszerkezet, ami képes a biológiai vízállományt megújítani?

A keleti, emberről, egészségről szóló tanítások beszélnek arról, hogy az egészség egyenlő az emberben működő őselemek harmóniájával. Olyan ez, mint a manapság oly annyira népszerű Feng-shui. Az emberi szervek Feng-shuija. Tudjuk ebből a tanításból, hogy egy térben akkor érezzük jól magunkat, ha az őselemek minőségei egyensúlyban vannak. A keleti tanítások leírják az emberi szervek őselemek szerinti csoportosítását is. Ennek ismeretében már nem is olyan bonyolult a gyógyítás, ha tudjuk, hogy a megbetegedett szerveket milyen őselem minőségekkel lehet támogatni, illetve, hogyan lehet tehermentesíteni. Az őselemek szerinti szervek felosztása nem áll más alapon, mint a szerveket alkotó sejtek vízburkának speciális felépítéséből. A humán vízállomány ugyanis az öt őselemnek megfelelő térformák szerint rendeződik. Ez a szerveződés pedig a szakrális geometria szabályait követi. Az öt őselem, a platoni-testek térformái szerint, az alábbi szerkezetben építi fel a vízmolekulákat:

·      Tűz őselemhez a dupla tetraeder forma,

·      Fém, illetve a Levegő elemhez a dupla gúla,

·      Föld elemhez a kocka,

·      Víz elemhez az ikozaeder,

·      Fém, illetve az Éter elemhez a dodekaeder térforma tartozik.

Az egyes szervekben ezen konfigurációk szerint kell a víz tetraeder molekuláinak szerveződnie. Azon vízmolekuláknak, melyek nem szeretnek szigorú elvek szerint rendeződni, de reagálnak minden őket ért energia behatására. Feltehetően a T-uránia elixír és a Szent források vize nagyon nagy energiapotenciál mellett kapcsolódik össze, az ún. csillag-dodekaeder (T-uránia elixír logója) térformát létrehozva. Ennek a térformának az a csodálatos adottsága van, hogy olyan óriásmolekula, amely az összes többi platoni-testet magában foglalja. Amikor ezen óriásmolekulákat alkotó vizeket elfogyasztjuk, akkor minden adott helyen egyszerűen lebomlanak arra a térformára, amit az adott szerv, vagy funkció megkövetel. A szervezetnek nem kell nagy energiaráfordítás mellett felépíteni ezeket a szerkezeteket, hanem ellenkezőleg a lebomláskor a nukleáris reakció közepette energia szabadul fel, amit a szervezet extraenergiaként élvezhet. Ilyen vizet elfogyasztva, tiszta biológia vízszerkezet lesz az eredmény, és ráadásképp az öngyógyulásra is több energiája marad.

Mindez elmondva, igen szürkén hangzik. A valóságban a T-uránia elixír szervezetre gyakorolt pozitív hatásai több esetben igen megdöbbentőek lehetnek. A Biopulsar Reflexograf orvos-diagnosztikai készülékkel végzett vizsgálatok tanúsítják, hogy egy pohár T-uránia elixír elfogyasztása után, fél órával a megismételt vizsgálat a szervműködésekben szignifikáns változásokat mutathat. Ennyi idő már elegendő ahhoz, hogy a szervezet harmonikusabb működése elkezdődjön. Mindez valószínűleg a példátlan méregtelenítési adottságnak köszönhető. Legaktívabban a májban indulnak meg ezek a méregtelenítési folyamatok, valamint a vesében. Ez mutatja, hogy a mai táplálkozás mellett a legjobban igénybe vett szervek tehermentesítődnek. A folyamatos fogyasztása a víznek stabilizálhatja ezt a folyamatot, és töretlenül folytatódhat az egész szervezet méregtelenítése.

A szervezet belső rendbetétele mellett a T-uránia elixír a test külső felületén is hasonlóan aktív módon érvényesülhet, amennyiben bedörzsöléssel, borogatással, vagy éppen fürdőkúraszerűen alkalmazzuk. Általánosságban elmondható, hogy minél komplexebben használjuk a vizet, a hatékonysága hatványozott mértékben növekedhet. Így nem kell megriadni attól sem, hogy beöntésekre, nőgyógyászati irrigációra, vagy éppen az orr és az arcüreg öblögető mosására is használhatjuk. A fejbőrbe bedörzsölve, a korpásodás és a hajhullás igen gyorsan megszűnhet. Minden bőrelváltozás igen hatékonyan gyógyulhat. A fáradt, visszeres, duzzadt láb igen gyorsan megkönnyebbülhet a T-uránia elixíres borogatás után. Több fogyasztó elmondása szerint a gyomorsav-túltengés és reflux nagyon gyorsan elmúlhat a víz fogyasztásával. Betegek beszámolóiból tudjuk, hogy depressziós hangulatzavarok rövid időn belül felengedhetnek. Pánikbetegek tapasztalatai szerint a betegség egy héten belül teljesen kezelhetővé válhat. Aranyeres panaszok a napi 3-5-szöri bedörzsölése mellett szintén egy-két héten belül panaszmentessé válhatnak.

Nem érdemes tovább folytatni a betegségek felsorolását, mivel a T-uránia elixír hatásmechanizmusa, igazából egyénre szabott terápiával hatékony. Vágyaink szerint a T-uránia elixír nem csak gyógyításra való, hanem az egészségtudatos ember mindennapi segítőtársa, az igazi prevenció is lehet, megfelelő alkalmazása mellett. A jelenleg is tartó világciklus-váltás nehézségei a T-uránia elixír fogyasztásával elviselhetőbbé válhatnak.

A T-uránia elixírt Albertirsán, az albertirsai ásványvízből készítjük. Az albertirsai telephelyen lévő kutakból kinyert víz a jégkorszak csúcsán, 28.600 (ill. 29.900) évvel ezelőtt, a jégkorszakban, azon belül is a legutolsó nagy eljegesedési hidegcsúcs (LGM= Last Glacial Minimum) idején szivárgott be és így nem tartalmaz friss, így potenciálisan szennyezett vizet. Ez garantálja a víz kiváló minőségét, megfelelő ásványi anyag összetételét. Ásványi anyag összetétele megegyezik az alapul felhasznált víz összetételével. Összes oldott ásványianyag-tartalom: 403 mg/l A T-uránia elixírt 19 l-es ballonokba palackozzuk, szénsavmentes formában.

 

 

Egészségére váljék!

 

Bemutatkozás

Köszöntő

Köszöntő

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Köszöntő
Kik vagyunk

Kik vagyunk

A FITO-BARDO Kft. eltökélt szándéka megtanítani az emberiségnek, hogy tekintettel arra, hogy az emberi test több, mint háromnegyede víz, nem mindegy, hogy milyen vízzel tápláljuk azt.

Rólunk
A T-uránia elixír

A T-uránia elixír

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Termékünk