Ön a T-uránia elixír honlapján jár, mely a világon egyedülálló, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező vízről szól.

A T-uránia elixír hatásmechanizmusának a bizonyítása rendkívül nehézkes vállalkozás, sőt szinte lehetetlen, mivel a tudományos megközelítések korlátozott lehetőségeket mutatnak. Nagyon nehéz azt az állítást bizonyítani, hogy a T-uránia elixír rendkívül nagy energiapotenciálon stabilizálja a víz abszolút rendezettségét. Már önmagában azt is nehéz bizonyítani, hogy ez a víz a szakrális geometria törvényszerűségei alapján kapcsolja össze óriásmolekulákká a víz tetraéder molekuláit. Mint már írtuk is, kérjük, csak akkor legyenek fogyasztóink, ha Önök is hozzánk hasonló meggyőződéssel állnak az élet felé. Ezért mi senkinek nem akarjuk bizonygatni termékünk lehetséges hatásait, önálló döntésen alapszik… hiszünk, vagy sem.

Sokáig csak egyetlen lehetőségünk volt a víz rendkívüli hatékonyságának a bizonyítására, az összehasonlító radiesztéziai vizsgálatok. Ez a módszer is csak úgy alkalmas a bizonyításra, ha a vizsgáló ismeri a csakradiagnosztikát. Ilyen szakember sincs túl sok. Természetesen végeztünk ilyen szakemberek bevonásával is vizsgálatokat, de meg kell mondani, hogy ezek a vizsgálatok a mai tudományos igényeket nem elégítik ki, jóllehet az orvosok fonendoszkóppal végzett vizsgálatai sem objektívebbek.

Ismét a "véletlen" sietett a segítségünkre. Egy természetgyógyászati kiállításon találkoztunk egy szkeptikus kollégával, aki egy orvos-diagnosztikai készüléket mutatott be ugyanott. A készülék egy számítógépes német műszer, ami a Biopulsar Reflexograf névre hallgat. A berendezést Németországban és jó néhány Európai Uniós tagállamban egyfajta első lépcsős vizsgálati módszerként alkalmazzák, bár hazánk hiába EU-s tagállam, itthon a nyugati orvostudományi meggyőződés nem tartja túl sokra, és bizonyítékként sem fogadja el. Segítségével egyetlen egyszerűen elvégezhető vizsgálattal egy sor drága vizsgálatot meg lehet spórolni. Nagyon nagy pontossággal körül lehet határolni a lehetséges betegség típusokat. Ezek után már a tényleg indokolt vizsgálatok elvégzésével pontosítani lehet az adott betegséget.

A vizsgáló műszer azon az elven működik, hogy méri a kéz reflexzónáinak bőrellenállási paramétereit. A normális értékektől való eltérések megrajzolják az adott reflexzóna-területhez tartozó szervek energetikai állapotát, amit szervgörbék formájában rajzol meg a gép. A vizsgáló orvos a szervgörbék állapotai alapján könnyen be tudja határolni a betegséget.

 

left

A vizsgáló műszer rendelkezik egy olyan protokollal, hogy a szervgörbék paraméterei alapján megrajzolja a beteg egészségaura térképét. Ez az a szint, ahol az auralátók meglátják az aura színeinek a változásaiból a betegségi gócokat. Semmi misztikus nincs a dologban, pusztán egy olyan képességről van szó, amivel nem minden ember rendelkezik. A Rexlexográf berendezés auraképe az egészséges szervi területeket türkiz színben láttatja. Az ettől eltérő színek rendellenes szervi működésre utalnak. A barnás, a szürkés színek energiahiányról árulkodnak. A sárga, a piros, a fehér és a lila színek, különböző frekvenciájú túlműködésről tesznek bizonyságot, és gyakran gyulladásra utalnak. Látható, hogy kitűnő módszer az így megrajzolt aurakép arra, hogy vizuálisan láttassuk a beteg egészségi állapotát. A vizsgálati módszer rendkívül egyszerű és gyors, és nem terheli meg a beteget feleslegesen kellemetlen vizsgálatokkal. Így számunkra is egy nagyon szemléltető módszert ad ahhoz, hogy hitelt érdemlően bizonyíthassuk, minden kétkedést kizárva, hogy hatékony eljárás-e a T-uránia elixír fogyasztása az egészség visszaállítására, illetve egyre magasabb szinten való stabilizálására. Hangsúlyozzuk, hogy jelen esetben csak e műszer alkalmazásáról van szó, műszeres bizonyítékként laikusok számára ezzel szolgálhatunk. Mindenki számára eldöntendő kérdés, hogy elhiszi, vagy sem, hogy elegendő bizonyíték-e neki vagy sem ez a műszer.

Azon a bizonyos természetgyógyászati konferencián ez a kedves kollégánk vásárolt tőlünk egy flakon vizet, majd saját magán elvégzett egy összehasonlító tesztet. Először nyugalmi állapotban végzett egy vizsgálatot, amit dokumentált a számítógépében, majd ivott egy pohár T-uránia elixírt és megismételte a vizsgálatot. Igazán nem várt semmilyen eredményt, de a látottak szinte sokkolták. A máj méregtelenítő funkciója azonnal reagált. Fél óra múltán az egész aurakép megváltozott, a szervgörbék szignifikáns változásokat mutattak. Ezek után nagyon sok hasonló vizsgálatot készítettünk, különböző alanyokon. A T-uránia elixír minden esetben bizonyított e vizsgálatok szerint. Mindig pozitív változásokat produkált a szervműködésekben. Más természetgyógyászati készítményekkel is elvégeztük a vizsgálatokat, de hasonló eredményt sem kaptunk, egyedül a T-uránia gyógymódhoz tartozó készítményeink mutatkoztak ilyen hatékonynak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy más készítmények nem rendelkeznek gyógyító hatással, csupán annyit állítunk, hogy más készítmény fél órán belül nem bizonyult hasonlóan gyors működésű terapikus hatásúnak, bár az is lehet, hogy nem próbáltuk ki mindet.

Most bemutatunk két mérési eredményt:

Előtte Utána

Az első vizsgált személy 56 éves üzletasszony. Túlsúlyos és igen zaklatott életmódot folytat. Auratérképe igen kaotikus. Rendkívül magas feszültségű energetikai torlódások alakultak ki a szervezetében. Másutt pedig a kóros energiahiányok a dominánsak. Nagyon sok megbetegedésre utaló jelet hordoz az aura. Az emésztő- és húgyuti rendszer tele van problémákkal. A hormonháztartás is az egyensúlytalanság bélyegét hordozza.

Az egy pohár T-uránia elixír elfogyasztása után az ismételt vizsgálat eredménye rendkívül megrázó hatású. A fej körüli elváltozások az aurában teljesen kiegyenlítődtek. A test területein is igen nagyfokú rendeződés tapasztalható. Néhány területen maradtak csak nagyobb feszültségű energiatorlódásra utaló jelek. Minden szervgörbe karakterisztikája pozitív elmozdulást mutat.

 

Előtte Utána

A másik vizsgált hölgy 40 éves marketinges szakember, enyhén túlsúlyos. Néhány évvel korábban rákos megbetegedésben szenvedett. Jelenleg orvosi diagnosztizáció szerint megbetegedése kiújult. Ebből adódóan is zaklatott idegállapotban van. Auraképe visszatükrözi ezt a nagyfeszültségű állapotot energetikailag is. Zömében nagyfeszültségű energiatorlódások jellemzik az auraképet. A fej területén találhatók kifejezetten energiahiányos helyek.

Egy pohár T-uránia elixír elfogyasztása után a mérés eredménye szintén egy igen szépen kiegyensúlyozott aurakép. Minden területen a nagyfeszültségű helyeket felváltotta a nyugodtabb színképek és energiák. Szervgörbéin szintén a nagyfokú javulás tapasztalható.

 

Összefoglalva a tapasztalatokat, a Biopulsar-os mérések után mindenütt a kiegyensúlyozódás felé mozdult el az állapot. Általánosságban elmondható, hogy minden, nem optimálisan működő szerv görbéjét a pozitív irányba mozdította. Az éppen optimálisan működő szerv görbéje viszont változatlan maradt. Ezeken a helyeken nem avatkozott be a víz. Ez azt mutatja, hogy a víz fogyasztása semmiféle negatív tendenciákat nem indít el. Hangsúlyozni kell, hogy mindez egyetlen elfogyasztott pohár víz hatása, negyed óra után. Ha most valaki azt gondolja, hogy más készítmények hasonló eredményességgel működhetnek, ki kell ábrándítanom. Igen sok másfajta vízzel is elvégeztünk vizsgálatokat. Semelyik nem hozott megközelítő eredményt sem. Nem azért mert rosszak, hanem azért, mert ezzel a fajta hatékonysággal nem rendelkeznek. Bár el kell mondani, hogy minden víznek megvan a maga jótékony hatása. Vegyük csak azt, hogy a víz az egyik éltető elemünk, így a különböző vizek fogyasztása, alkalmazása sem lehet rossz, természetesen a mérgezett vizeket leszámítva. Hatásmechanizmusuk teljesen más. Véleményünk szerint a Szenthelyek és a T-uránia elixír molekulaszerkezete birtokolja egyedül ezt a hatékonyságot. Ezt csak akkor lehet megérteni, ha tudjuk, hogy a Föld 1997. március 23-a óta hatalmas energetikai változáson megy keresztül. A folyamat még nem ért véget, de máris a rezgése sokszorosa a korábbinak. Energetikai méréseink szerint a T-uránia elixír mindenkor a Föld új rezgéseit hordozza magában. Az emberre gyakorolt hatása azért lehet ilyen nagyfokú, mivel az ember még nem képes adaptálni ezeket az új, magas vibrációjú rezgéseket. A szervezetet meg kell tanítani a Föld új rezgéstartományának a befogadására. Az egészség nagyfokú támogatásán kívül a T-uránia elixír segíthet ezeket az új rezgéseket befogadni.

A Biopulsar Reflexograffal végzett mérések szemmel látható hatékonyságát igazolták a T-uránia elixír fogyasztásának az emberi egészség lehetséges helyreállításában, illetve lehetséges megerősítésében.

 

Bemutatkozás

Köszöntő

Köszöntő

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Köszöntő
Kik vagyunk

Kik vagyunk

A FITO-BARDO Kft. eltökélt szándéka megtanítani az emberiségnek, hogy tekintettel arra, hogy az emberi test több, mint háromnegyede víz, nem mindegy, hogy milyen vízzel tápláljuk azt.

Rólunk
A T-uránia elixír

A T-uránia elixír

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Termékünk