Rólunk

A FITO-BARDÓ Kft. család, barátság, misszió. Néhány ember, kelet és nyugat, észak és dél, emberek eltökélt küldetése. Sorsukat felvállaló emberek munkálkodása abban a hitben, hogy értékét vesztett világunkban, összegyűjtik a ma és a régmúlt értékeit, azzal a céllal, hogy a jövőnek használjanak vele. Mindaz, ami a jövőben még használható érték és tudás, az meg is maradhasson, megmaradhasson a Föld, az Ember, az igaz tudás, és mindez rendben, az őt megillető helyére kerülhessen.

Gyűjtögetünk abban a reményben, hogy segítő kezet nyújthatunk azoknak az embereknek, akik változni akarnak. Meg akarják változtatni kilátástalan létüket, helyre akarják állítani megromlott egészségüket, büszkén fel akarják emelni szellemüket. Ők azok, akik egy olyan világban akarnak élni, ahol elsődleges az élet tisztelete. Mindennemű létezés feltétlen tisztelete. Ők olyan világban akarnak élni, ahol nem egymás eltiprása jelenti a mércét. Ebben a világban a betegség sem legyőzendő ellenség, csupán az eltékozolt egészség jelzőfénye. Azon munkálkodunk, hogy egyszerű, mindenki által elérhető legyen ez a kincs, amit egyedül mi, emberek tudunk eltékozolni, ha nem látjuk meg az értéket.

Társaságunk 2001-ben alakult Dr. Harsányi-Molnár Norbert és Dr. Eduard Li közreműködésével FITO-BARDO Bt. néven. 2004-ben a bt. forma kft-vé alakult, és kibővült három taggal.

Dr. Harsányi-Molnár Norbert a társaság egyik tulajdonosa a Holisztikus Oktatási Központban szerzett természetgyógyász szakképesítést, majd a későbbiekben reflexológus vizsgát is tett. 2008. évben doktorált a Károli Gáspár Református Egyetem Jogi Karán és 2009 júniusában másoddiplomázott a Budapesti Corvinus Egyetem Államigazgatási Karán. 2012 februárjáig a kft. ügyvezetője volt, 2012 februárjában Harsányi Lászlóné javára lemondott az ügyvezetői tisztségről.

Dr. Eduard Li a Szentpétervári Orvostudományi Egyetem, Pszichiátriai Szakán szerzett orvosi diplomát 1983-ban. Később a Leningrádi Járás Pszicho-neurológiai Intézetének főorvosa volt. Mindig érdeklődött az alternatív gyógyászat iránt és 1989-től elhagyva az állami szolgálatot, magánorvosként az alternatív gyógyászatnak szentelte az életét. Európában dolgozott Magyarországon, Jugoszláviában, Lengyelországban, a az NSZK-ban, majd Mexikóban és Peruban, jelenleg pedig Kolumbiában. Kutatási területe a Földünkön fellehető vizek és szent források vizsgálata, valamint a vizek gyógyhatása.

Harsányi László a Gépipari Automatizálási Műszaki Főiskolán szerzett diplomát 1971-ben üzemmérnöki szakon. Élete nagy részét kalaposként töltötte. 1977-ben kalapos mester lett. Holisztikus Oktatási Központban szerzett természetgyógyász szakképesítést, majd 2008 októberében Alternatív Fizióterapeuta vizsgát tett. 2010-ben Fitoterápiát tanult. természetgyógyász Kutatási területe közé tartozik a Földünkön fellehető vizek és szent források vizsgálata, valamint a vizek gyógyhatása. Kutatásai kiterjednek a magyar történelemre és a szent korona kutatására is. Ezen kívül vizsgálja az ember energetikai rendszerét és kutatja annak épségben tartási lehetőségeit. Számos publikációja jelent meg eddig kutatásaival kapcsolatban, és ezidáig már egy könyve is napvilágot látott 2000-ben, „Nostradamus! Most én mondom…” címmel.

Harsányi Lászlóné természetgyógyász, reflexológus, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, Bemer terapeuta és a Taoista Tudományokon Alapuló Kínai Orvoslásért Egyesületnél szerzett hároméves képzést. 2012. februárjától a kft. ügyvezetője.

Voronyeckaja Tatjana Anatoljevna zongoraművész, aki szintén Kolumbiában él és dolgozik, mint zeneterapeuta és Dr. Li asszisztense. Kutatási területe az emberi tudat evoluciója, és a tudat fejlesztése és bővítési lehetőségei.

A vállalkozás tevékenysége jelenleg a T-uránia elixír gyártása és forgalmazása, valamint tanácsadás a fenti termék alkalmazásával, illetve az öngyógyítással kapcsolatban.

A 2015. évben a T-uránia elixír teljes átalakuláson ment keresztül, mind megjelenésében, mind megnevezésében, mind alapanyag felhasználás vonatkozásában, mely átalakulás természetesen a hatásmechanizmusára semmilyen hatással nem volt.

A T-uránia elixír szülőatyjai:

Dr. Eduard Li orvos-gyógyító, és a mérnök, természetgyógyász, fizioterapeuta Harsányi László.

Évtizedes barátságuk alapja az együttgondolkodás a világért és benne az emberért.

 

 

Bemutatkozás

Köszöntő

Köszöntő

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Köszöntő
Kik vagyunk

Kik vagyunk

A FITO-BARDO Kft. eltökélt szándéka megtanítani az emberiségnek, hogy tekintettel arra, hogy az emberi test több, mint háromnegyede víz, nem mindegy, hogy milyen vízzel tápláljuk azt.

Rólunk
A T-uránia elixír

A T-uránia elixír

A T-uránia elixír a világon egyedülálló technológiával készülő, tökéletes molekulaszerkezettel rendelkező víz.

Termékünk